Pages

27 April 2014

Prima Evadare 2014 - Recunoastere traseu


    A inceput sezonul, scoateti bicla de la naftalina, stergeti praful de pe ea, ungeti bine lanturile si porniti la drum.
    
    Astazi am fost oarecum in recunoastere pentru Prima Evadare. Dupa cum ne-au obisnuit, oamenii de la NoMad s-au mobilizat si pentru recunoasterea traseului. Nu o sa surprinda pe nimeni ca anul acesta, ca in fiecare an, Prima Evadare o sa fie cel mai bine organizat concurs de gen din Romania. In plus avnd in vedere numarul de participanti de anul trecut ma astept ca si anul asta sa fie si cel mai popular concurs de gen tot de pe la noi.
    
    In principiu nu ma pasioneaza recunoasterea traseului, dat fiind ca il cunosc deja, dar nu voi fi prezent in ziua concursului si am vrut macar sa prind o faramita de anul asta. Da stiu, poate ca unii va asteptati sa va regasiti in multele pann-uri pe care le fac, dar nu-i bai, poate le veti intalni la anul, sau poate nu.
  
    In general din cate am putut observa, majoritatea celor care au fost in recunoastere erau boboci care chiar aveau nevoie de o recunoastere a treaseului. Pe langa cei care intrebau de traseu si isi dadeau cu parerea, mi-au placut 3 tineri care aveau o strategie bine pusa la punct; La Ghica s-a facut o pauza in care majoritatea si-au luat apa, banane si ciocolata; baietii mei au fost prevazatori si au venit cu proviziile de acasa: sunca, carnati, branza si cred ca am vazut si ceva ceapa :). As fi interesat daca au ajuns pana la Snagov, pentru ca eu m-am oprit la Ghica. Oare au descoperit ceva revolutionar?? 
   
    Pentru cei care vor participa la mult asteptatul "concurs de poze", rapita este in floare si contrastul este fain (daca gasiti locul perfect si va sugerez calduros sa mergeti putin pe traseu). In spate la aeroport cel putin sigur veti gasi un loc bun si daca aveti o bicla si o scara sigur veti avea de castigat. Nu va pot ura decat sa aveti parte de un concurs in care sa aveti parte de jurizarea de care meritati pentru tipul de fotografie la care va inscrieti. A, era sa uit, pentru fotografia cu masa critica (sau asa ceva) inca un sfat, zic eu bun, luati o scara in V mai mare, sau inchriati o schela (este mai ieftin decat o platforma ridicatoare) deoarece pe platforma existenta la fata locului, cel putin anul trecut, au avut acces doar organizatorii si prietenii acestora. Altfel este destul de dificil sa prindeti ceva care sa fie in ton cu tema respectiva. 

Mult succes tuturor pe 11 mai. 
Gata, acum dati cu ochiul :)













































































































































































































































































































No comments:

Post a Comment